Hopp til innholdet

Klarna Bank AB

Klarna Bank AB (publ) (“Klarna”) bruker informasjonskapsler for å gjenkjenne brukerens enhet for å gi personlig annonsering av Klarna-produkter neste gang brukeren vil bla gjennom et selgernettsted som tilbyr Klarna-produkter, og for analyseformål.

Vedvarende informasjonskapsler for markedsføring og analyse. 

Disse informasjonskapslene inneholder en unik bruker-ID som gjør det mulig for Klarna å gjenkjenne brukerens enhet neste gang brukeren kommer tilbake til en forhandler ved hjelp av Klarnas tjenester. Dette er vedvarende informasjonskapsler, lagret på enheten i en periode på opptil 540 dager fra den siste interaksjonen med Klarna, eller til de blir slettet, og lar Klarna (i) vise personlig markedsføring av Klarna-produkter, inkludert kredittkampanjer til brukeren , og (ii) for å utføre analyser av brukeratferden.

Ved å koble den unike bruker-ID-en som er lagret i informasjonskapselen på enheten til informasjonen Klarna har om brukeren, vil Klarna kunne gjenkjenne brukeren av den enheten. Informasjonen Klarna samler inn via informasjonskapslene deles ikke med noen tredjepart.


Brukerens samtykke og tilbakekalling av samtykke.


Å sette informasjonskapsler for markedsføringsformål er avhengig av brukerens samtykke, som må innhentes før informasjonskapslene settes på brukerens enhet. I tillegg lar nettleseren eller enheten brukeren ofte endre innstillingene for bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan du justerer innstillingene finner du i nettleseren for enhetsreferanseinformasjon og på aboutcookies.org.

Om Klarna

Klarna Bank AB (publ) er underlagt svensk databeskyttelseslovgivning, og er behandlingsansvarlig med det formål å behandle personopplysningene som beskrevet ovenfor. Klarna har en databeskyttelsesansvarlig og et team som består av personopplysningereksperter. Klarna har også et kundeserviceteam som håndterer spørsmål knyttet til personopplysninger. Du er velkommen til å kontakte Klarna på dataskydd@klarna.se. Gå til www.klarna.com for mer informasjon om Klarna, og hvordan Klarna behandler personopplysninger.